Resultaten voor intocht maassluis 2016

 
intocht maassluis 2016
Intocht Sinterklaas 2016 gemist? Start met kijken op NPO Start.
12 nov 2016 1200.: NTR 76 min. Rechtstreeks verslag van de landelijke intocht van Sinterklaas in Maassluis. Dieuwertje Blok verzorgt de presentatie op locatie. Jeroen Kramer, staat haar op de kade bij. De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Zuid-Hollandse Maassluis, een stad met een rijk en trots maritiem verleden.
makelaar maassluis
Intocht Maassluis: man met kapmes opgepakt, demonstranten opgepakt RTL Nieuws.
De aangehouden demonstranten zijn inmiddels bij het politiebureau in Maassluis aangekomen, ziet onze verslaggever Jildou van Opzeeland. De bus met aangehouden anti-piet demonstranten staat nu bij het politiebureau in Maassluis. Jildou van Opzeeland @Jilnow November 12, 2016. De intocht van Sinterklaas in Maassluis is inmiddels afgelopen.
slotenmaker maassluis
Zo zag de Sinterklaasintocht 2016 eruit Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. View
12 NOV 2016. Het was een drukke dag voor Sinterklaas. Hij mocht eindelijk aanmeren in Nederland, na een lange tocht op zijn stoomboot. De goedheiligman ging kort na het middaguur aan wal in Maassluis. Daar stonden iets minder bezoekers dan verwacht langs de kant. Circa 20.000 mensen woonden zaterdag de intocht bij en dat waren er ongeveer 5000 minder dan waar de organisatie op had gerekend.
rijschool maassluis
Intocht Maassluis trok minder bezoekers dan verwacht RTL Nieuws.
12 november 2016 1634.: De intocht van Sinterklaas in Maassluis heeft minder bezoekers getrokken dan verwacht. Ongeveer 20.000 mensen zagen hoe sint en zijn pieten aan land kwamen. Dat waren er ongeveer 5000 minder dan waar de organisatie op had gerekend.
slotenmaker maassluis
Intocht Maassluis zonder grote problemen verlopen NOS.
Intocht Maassluis zonder grote problemen verlopen. Aangepast 12-11-2016, 1912.: Sinterklaas is aangekomen in Maassluis ANP. De landelijke intocht van Sinterklaas in Maassluis is zonder grote problemen verlopen. Wel zijn in Rotterdam activisten tegengehouden die naar Maasluis wilden om tegen Zwarte Piet te demonstreren.
slotenmaker maassluis
NTR Nieuws 2016: Sinterklaas meert aan in Maassluis.
Deze pagina delen: E-mail. 2016: Sinterklaas meert aan in Maassluis. Dit jaar vindt de landelijke intocht van Sinterklaas plaats in het Zuid-Hollandse Maassluis, een stad met een rijk en trots maritiem verleden. Op zaterdag 12 november vaart de Goedheiligman met zijn pieten de prachtige haven van Maassluis binnen, waarna burgemeester Edo Haan hem op de kade van harte zal verwelkomen.
makelaar maassluis

Contacteer ons