Resultaten voor historisch museum maassluis

 
historisch museum maassluis
Welkom op de website van het Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis.
Welkom op de website van het Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis. Wanneer je nieuwsgierig bent naar de rijke maritieme historie van Nederland moet je beslist in Maassluis zijn. In het fraaie en schilderachtige hart van die oude stad aan de Nieuwe Waterweg ligt het Nationaal Sleepvaart Museum.
rijschool maassluis
Museum Maassluis.
Tijdreis door Maassluis. In samenwerking met Kunst en Cultuur Academie Maassluis en Ineke Vink organiseert Museum Maassluis een korte cursus Tijdreis" door Maassluis. Ineke Vink geeft een korte cursus over de geschiedenis van Maassluis aan de hand van voorwerpen die zich in de historische collectie van Museum Maassluis bevinden.
taxi maassluis
Museum Maassluis 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Hotels in Maassluis. Vakantiewoningen in Maassluis. Restaurants in Maassluis. Wat te doen in Maassluis. Foto's' van Maassluis. Alle Maassluis hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Museum Maassluis. Hotels in de buurt van Nationaal Sleepvaart Museum.
makelaar maassluis
Museum Maassluis Wikipedia.
Het aantal voorwerpen in bezit van het museum bedroeg toen ongeveer 700. Na het bombardement op Maassluis op 18 maart 1943 heeft het museum tijdelijk plaats moeten maken voor Bouwbureau Maassluis, dat belast was met de werkzaamheden in verband met de wederopbouw.
makelaar maassluis
Gemeentemuseum Maassluis iMusea.nl.
U bent ook welkom bij. Sleepvaart Museum Maassluis. Historisch Museum Brielle. Pand Paulus Schiedam. Korenmolen De Walvisch Schiedam. Westlands Museum Honselersdijk. Attrakties A'dam' R'dam' DenHaag NoordHolland ZuidHolland Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht NoordBrabant Limburg Zeeland Belgiƫ Duitsland. 2018 iMusea.nl Privacyverklaring.
slotenmaker maassluis
Collectie.
In samenwerking met Kunst en Cultuur Academie Maassluis en Ineke Vink organiseert Museum Maassluis een korte cursus Tijdreis" door Maassluis. Ineke Vink geeft een korte cursus over de geschiedenis van Maassluis aan de hand van voorwerpen die zich in de historische collectie van Museum Maassluis bevinden.
makelaar maassluis
Gemeentemuseum Maassluis DagjeWeg.NL.
Het Gemeentemuseum Maassluis bezit een interessante historische collectie, waarin de geschiedenis van Maassluis wordt getoond aan de hand van schilderijen, prenten, kaarten, foto's, scheepsmodellen en voorwerpen die te maken hebben met de visserij. Ook bezit het museum een collectie moderne kunst.
Museum Maassluis Startpagina Facebook.
Lijkt het u leuk om deel uit te maken van een hechte groep vrijwilligers die zich inzetten voor het museum? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@museummaassluis.nl of bel naar 010-5913813. Meer informatie vind u op: www.museummaassluis.nl/museum/vrijwilligers. Vrijwilligersvacatures: Enthousiaste baliemedewerker Museum Maassluis is op zoek naar enthousiaste baliemedewerkers!
Museum Maassluis Openingstijden Museum Maassluis Zuiddijk.
Openingstijden Museum Maassluis Zuiddijk 16 in Maassluis. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zuiddijk in Maassluis. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.

Contacteer ons