Op zoek naar archief maassluis?

 
archief maassluis
archief maassluis - Slotenmaker Maassluis Goedkoop Lokaal.
Gelukkig kan onze slotenmaker het slot voor u openen en u weer binnen laten. Daarna wordt het slot direct gerepareerd of vervangen voor een nieuw slot. Waarom belt u onze slotenmaker in Maassluis? Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep.
Spaland NVM Makelaars: makelaar Maassluis en makelaar Schiedam.
NVM makelaar Maassluis en NVM makelaar Schiedam. De NVM makelaar die de oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in Maassluis en Schiedam e.o. Vanuit onze vestiging in Maassluis bestrijken de gehele Maassluise en Schiedamse woningmarkt. Wij zijn ook actief in de omliggende gemeenten Maasland, Vlaardingen en het Westland.
Archieven Namenklappers Maassluis gahetNA.
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen. Namenklapper Dopen Maassluis A-Z 1683-1812. Namenklapper Dopen Maassluis A-Z 1651-1700. Namenklapper Trouwen Maassluis 1609-1812. Over de collectie. gahetna.nl is een samenwerking van het Nationaal Archief, Het Genootschap voor het Nationaal Archief en Spaarnestad Photo. Klik hier
taxi maassluis
Gemeentearchief bekijken Producten en Diensten Digitaal Loket Gemeente Maassluis.
Ook als u informatie nodig hebt voor een werkstuk, scriptie of publicatie over de gemeente kunt u gegevens vinden in het gemeentearchief. De gemeentebesturen van Vlaardingen en Maassluis werken samen op archiefgebied. Deze samenwerking houdt in dat de archieven van de gemeente Maassluis tot circa 1980 zijn overgebracht naar het Vlaardingse Stadsarchief.
taxi maassluis
Maassluis Stadsarchief.
Vóór 1811 vonden dergelijke transacties plaats ten overstaan van schout en schepenen Rechterlijk Archief. Helaas zijn er op het Rechterlijk archief nog geen naamindexen, dus dit zoekwerk vraagt geduld en vasthoudendheid. Het Stadsarchief bewaart een kleine serie bouwtekeningen van vóór 1924. Het gaat vooral om panden in het huidige centrum van Maassluis.
taxi maassluis
Archieven.nl 3.125.07 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis. Nationaal Archief.
x 3.125.07 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis: huwelijksafkondigingen, 1811-1932 Nationaal Archief. Zoeken in Archieftoegang. 3.125.07 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis: huwelijksafkondigingen, 1811-1932 Nationaal Archief. Zoek in deze inventaris. 3.125.07 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis: huwelijksafkondigingen, 1811-1932.
iphone reparatie maassluis
Archieven DTB Maassluis gahetNA.
Home Collectie Catalogus Collectie Archieven DTB Maassluis. Naar Collectie / Archiefinventarissen. Hulp met zoeken. Resultaten per pagina. Aantal resultaten per pagina: 10. Alle scans 3.295. pdf 29372, kb. ead / xml 32.3 KB. Nationaal Archief, Den Haag. Beschrijving van het archief. Nationaal Archief, Den Haag.
autorijschool maassluis
Historische Vereniging Maassluis CollectieBank: HVM.
Historisch film archief. Laatst gewijzigd: 19 september 2018, 60 Beelden. Helpt u ons met het herkennen van deze foto's? Laatst gewijzigd: 19 september 2018, 71 Documenten. Historisch documenten archief. Laatst gewijzigd: 19 september 2018, 226 Bestanden. Historisch objecten archief. Speciale archief collecties.
Genealogische databank Maassluis Genealogie Online.
Bekijk het profiel van Genealogie Maassluis op het Stamboom Forum U vindt deze publicatie ook terug in de Stamboom Gids Wilt u ook uw genealogische gegevens op Internet plaatsen? Terug naar de voorpagina. Probeer de service vrijblijvend. Uw stamboom online. meer dan 6000 genealogen. gingen u voor! Deel via WhatsApp Deel via Facebook. Deel via Twitter Deel via Google. Genealogie Online abonnement. Hou me op de hoogte. Volg ons op. 1997-2018 Coret Genealogie. Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zodermeer gekopieerd worden of herpubliceerd! Houdt u aan de volgende regels. Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n' minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens! Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief!
Stadsarchief Vlaardingen Archievenoverzicht Maassluis.
Dit archief is nog niet geïnventariseerd. Nederlandse Protestantenbond, afdeling Maassluis en omgeving. Dit archief is nog niet geïnventariseerd. Het archief is via de heer Nieuwenhuis, zijn vrouw was voorganger van de Nederlandse Protestantenbond afdeling Maassluis, geschonken aan het Stadsarchief Vlaardingen/Maassluis.
Archieven DTB Maassluis gahetNA.
Moet ik katholieke dopen in andere plaatsen vinden, omdat er wellicht geen katholieke kerken in Maassluis waren? Geplaatst door Nationaal Archief op 04 januari 2016 0937. Geachte heer van Koert., Op de volgende pagina vindt u de DTB boeken van Maassluis: http//genver.nl/zh/dtb0556.htm.:
Archieven.nl 3.125.02 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis. Nationaal Archief.
x 3.125.02 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis: registers van huwelijksakten dubbelen, 1811-1942 Nationaal Archief. Zoeken in Archieftoegang. 3.125.02 Inventaris van de Burgerlijke Stand der gemeente Maassluis: registers van huwelijksakten dubbelen, 1811-1942 Nationaal Archief. Zoek in deze inventaris.

Contacteer ons