Resultaten voor openingstijden gemeente maassluis

 
openingstijden gemeente maassluis
Wijziging openingstijden stadhuis Nieuwsberichten Nieuws Over Maassluis Gemeente Maassluis.
Houd er dan rekening mee dat per 2 mei 2016 de openingstijden van het Publiekscentrum wijzigen. U kunt dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur zonder afspraak binnenlopen. Uitbreiding mogelijkheden tot afspraak. In de maanden april, mei en juni is er op de maandagavonden een extra avondopenstelling. Het stadhuis is dan open tot 20.00 uur. Op dinsdagavond is in deze periode de avondopenstelling eveneens uitgebreid naar 20.00 uur. U kunt op deze avonden terecht voor het aanvragen en ophalen van paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en een uittreksel basisregistratie. Een afspraak maken? De gemeente Maassluis werkt volledig op afspraak.
gemeente arnhem
Openingstijden Contact Digitaal Loket Gemeente Maassluis.
Scholen in Maassluis. Jeugd en alcohol. Werk en Ondernemen. Werk, inkomen en schuldhulpverlening. Zorg en Welzijn. Nieuwe taken gemeente. Andere rol voor inwoners. Aanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Overlijden begraven, cremeren. Wonen, verkeer en veiligheid. Bij ons in de wijk. Werk in uitvoering. Verkeer en Vervoer. Afval en Reiniging. Bestuur en Organisatie. College van B en W. Verkiezingen / Referenda. Regelgeving en bekendmakingen. Iets te melden! Producten en Diensten. WOZ / Belastingen. Over digitaal aanvragen. Home Digitaal Loket Contact Openingstijden.
makelaar maassluis
Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Maassluis Heldringstraat 6 in Maassluis.
Wat zoek je? Waar zoek je dit? U bent hier.: Afvalbrengpunt Gemeente Maassluis. Heldringstraat 6 Maassluis. Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Maassluis Heldringstraat 6 in Maassluis. Deze vestiging is nog 1 uur en 15 minuten open en sluit om 1200: uur. Afvalbrengpunt Gemeente Maassluis.
optrekkend vocht binnenmuur
Openingstijden Gemeente Maassluis Koningshoek 93050 in Maassluis.
Bewerk de openingstijden. Onze bezoekers over Gemeente Maassluis in Maassluis. Gemeente Maassluis in Maassluis heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling. Geef een beoordeling aan Gemeente Maassluis in Maassluis. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Gemeente Maassluis Koningshoek 93050 in Maassluis.
beveiligingscamera
Gewijzigde openingstijden gemeente met de feestdagen MAASSLUIS.NU.
Zie de website van de gemeente Maassluis voor meer informatie te vinden over het aanvragen van producten en diensten Vanwege de feestdagen zijn de openingstijden van het stadhuis en de milieustraat gewijzigd. Ook zijn er wijzigingen in het ophaalschema voor huisvuil en bedrijfsafval.
slotenmaker maassluis
Home Internet Gemeente Maassluis.
Oorlogsgravenstichting bedankt consul gemeente Maassluis met gouden erespeld. Als dank voor zijn werk als consul van de Oorlogsgravenstichting in de gemeente Maassluis heeft Ab van Rijn op maandag 17 september 2018 een gouden erespeld ontvangen uit handen van Theo Vleugels, algemeen directeur bij de Oorlogsgravenstichting.
schimmel in nagel
Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Maassluis houdende regels voor het wegslepen van voertuigen Wegsleepverordening voor de gemeente Maassluis.
Tekst van de regeling. Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Maassluis houdende regels voor het wegslepen van voertuigen Wegsleepverordening voor de gemeente Maassluis. Artikel 1 Begripsomschrijvingen. In deze verordening wordt verstaan onder.: RVV 1990: het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.; wet: de Wegenverkeerswet 1994.; besluit: het Besluit wegslepen van voertuigen.; voertuig: wat hieronder wordt verstaan in artikel 1 RVV 1990.; motorrijtuig: wat hieronder wordt verstaan in artikel 1, eerste lid, onder c van de wet.; het college: het college van burgemeester en wethouders. Artikel 2 Aanwijzing van wegen en weggedeelten waar voertuigen kunnen worden verwijderd, overgebracht en in bewaring gesteld in het belang van het vrijhouden van wegen en weggedeelten. Als wegen en weggedeelten, bedoeld in artikel 170, eerste lid, onder c van de wet worden alle wegen en weggedeelten binnen de gemeente aangewezen voorzover ze behoren tot een van de in artikel 2 van het besluit bedoelde soorten van wegen en weggedeelten. Artikel 3 Plaats bewaring voertuigen en openingstijden.
Openingstijden gemeente rondom Pasen Nieuwsberichten Nieuws Over Maassluis Gemeente Maassluis.
Ga direct naar de navigatie. Openingstijden gemeente rondom Pasen. Dit item is verlopen op 03-04-2018. In verband met de komende feestdagen zijn er wijzigingen in de openingstijden van het stadhuis en de milieustraat. vrijdag 30 maart Goede Vrijdag en maandag 2 april 2e Paasdag gesloten. maandag 2 april 2e Paasdag gesloten. Meldingen openbare ruimte. Via de webpagina www.maassluis.nl/meldpunt of de gemeentelijke Maasssluis app kunt u meldingen over de openbare ruimte in Maassluis doorgeven.
Gemeente Maassluis in Maassluis Gemeentehuis Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Gerelateerde bedrijven Gemeente Maassluis. Gemeente Rotterdam Stadswinkel. Jan van Goyenstraat 1. 3181HR Rozenburg Zuid-Holland. Anna van Raesfeltstraat 37. Gemeenlandsedijk Noord 26. Gemeente Rotterdam Stadswinkel. Prins Hendrikstraat 161. 3151AE Hoek Van Holland. Openingstijden Gemeente Maassluis. 0830: 1700: Dinsdag. 0830: 1700: Woensdag.

Contacteer ons