Resultaten voor massage breda

 
massage breda
Lush Nederland.
Om te chatten moet je de cookies van het chatprogramma accepteren. Helaas: weer geen chocolate-chip maar hopelijk wel een fijne chat. Wanneer je akkoord gaat kunnen onze medewerkers zien welke webpagina je bekijkt tijdens de chat, zodat ze je gemakkelijker kunnen helpen.
top trainingen breda
QoQo Massage nu ook in Breda.
Ik kende QoQo Massage al in Rotterdam, heb veel gereisd in Azië en daar kennis gemaakt met de vele vormen van massage. Terug in Nederland wist ik dat ik dat ook wilde doen en ik wilde graag in Breda werken.
nagelsalon breda centrum
Rug, Schouder en Nekmassage in Breda? Simone's' Beautysalon.
Door regelmatig de rug, schouder en nekmassage te ondergaan, zal dit u helpen klachten te verminderen en verdere lichamelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Simones Beautysalon voor ontspannende rug, schouder en nekmassage in Breda. Bent u op zoek naar een ontspannende massage van uw rug, schouder en nek in de omgeving van Breda?
Cursus
Solo4Body Massagepraktijk Breda.
Massage is de hobby waarvan ik mijn beroep heb gemaakt. Door op een professionele wijze klanten door middel van massage een ontspannen gevoel geven, geeft mijzelf ook een ontspannen gevoel. Dit gevoel wil ik voortzetten in mijn eigen massagepraktijk in de wijk Nieuw Wolfslaar, tussen Breda en Bavel.
Sales-training
Chinese Massage in Breda.
In het centrum Breda is een nieuwe Chinese Massagesalon geopend onder de naam Weiwei Beauty Salon, gelegen in de Chassé buurt. U kunt hier van meer. Ying-yang Wei Chinese Massage. Ying-yang Wei is een Massageprakijk voor Medicinale Chinese massage en schoonheidsbehandelingen gevestigd in de Houtmarktpassage te Breda.
Scheiden
RNSportmassage Massagepraktijk.
Daarnaast ben ik gediplomeerd in het Medical Taping Concept. RNSportmassage is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS en de Federatie Belangenverenigingen Massage en Sportverzorging FBMS. Daarnaast ben ik werkzaam als sportmasseur/sportverzorger bij de jeugd van de voetbalvereniging NAC Breda.
rotterdam time
Alex Massage Breda Openingstijden Alex Massage Breda Brabantplein.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Alex Massage Breda Brabantplein. Openingstijden Alex Massage Breda Brabantplein 42 in Breda. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Brabantplein in Breda.
sea life scheveningen
Zwangerschapsyoga Breda, Babymassage en Yoga workshops.
Ik voel me daarna rustiger in mn hoofd en meer bewust van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Door de focus naar de. Jij je baby. Mama Massage bij jou thuis. Anti stress yoga mindfulness voor moeders. Locaties Lestijden in Breda.
duurzame relatiegeschenken
Vergelijk 8 Massage trainingen in Breda en boek meteen op Springest.
Breda Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 25, Boek 10, Thuisstudie 7, of Massage in heel Nederland 81. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
SOAP TREATMENT STORE.
Deze super zachte all-off reiniging maakt je huid volledig schoon, hydrateert en kalmeert. er zit poloxamer in, een extreme clean reinigingsingrediënt dat ook gebruikt wordt in lenzenvloeistof: het reinigt intensief, maar prikt niet als het in je ogen komt en laat mascara, make-up en dermal debris wegsmelten.

Contacteer ons