Resultaten voor massage den haag

 
massage den haag
massage den haag - Cursus Klassieke Massage.
Het is een privé massage cursus voor 2 personen. 250 per 2 personen. Kopos heeft deze cursus speciaal ontwikkeld om echt overal een massage van nek, schouders en bovenarmen te kunnen toepassen. Het is een combinatie van technieken vanuit de Klassieke Massage en de Shiatsu massage.
massage den haag - Na de massage.
Wie zou baat hebben bij een Thaise massage? De Thaise massage is al duizenden jaren verfijnd en biedt een breed scala aan voordelen. Het is een goede keuze voor mensen met pijnlijke spieren en gewrichten, en kan ondersteuning bieden aan mensen die lijden aan stress en angst.
Gabi Massage Den Haag.
Çiftçi Loonbedrijf Schalk Burgerstraat 403, 2572 TB Den Haag. Gabi Massage Schalk Burgerstraat 399, 2572 TB Den Haag. Matache Schalk Burgerstraat 399, 2572 TB Den Haag. Laatste tien inschrijvingen in Den Haag.: H-H Bouw BV Walnootstraat 7, 2555 XH Den Haag.
erotische thaise massage den haag
ENJOY bij ENJOY YOUR MASSAGE Health Spa.
Deze professionele massagepraktijk is gevestigd in onze sfeervolle Spa. Zowel leden als niet-leden zijn van harte werkom om te genieten en te ontspannen in Den Haag. De Spa is gevestigd in onze club.: Enjoy Your Massage De Savornin Lohmanplein 7 2566 AA Den Haag.
massage cursus den haag
Home Thaise Massage Den Haag.
TEL: 070 514 77 41 RESERVERN. Tarn Tawan Wellness Thaise Gezondheidsmassage. TEL: 070 514 77 41 RESERVERN. Een Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling. Door middel van acupressuur en reflexologie worden de. energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Tijdens de massage.
lto3
Stoelmassage Den Haag Massage in Bedrijf.
Voor stoelmassage in Den Haag hanteren we een minimale afname van 12 standaard massages per opdracht. Alle werkmateriaal zoals de massagestoel, zijn bij de prijs inbegrepen. De massages dragen bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers. Vraag een offerte aan. Massage op maat.
incassokosten
Yoga massage Delight Yoga.
Met Agnes Vissering, Malai Berg, Sanne Groenendaal. Amsterdam Den Haag. Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. De behandeling bestaat uit een dynamische, ritmisch uitgevoerde massage, waarbij met handen en voeten druk wordt uitgeoefend op de energiebanen van het lichaam.
nespresso
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
schoonheidssalon den haag
Lloyd Robinson Holistische massagepraktijk Luister naar je lichaam en voel wat je echt nodig hebt.
Versterkt door de voordelen van massage zijn dit de eerste stappen naar een positieve verandering in jouw situatie. Ik kan je helpen bij.: terugkerende ziekten of letsels die niet verholpen kunnen worden door een uitsluitend lichamelijke benadering.; moeizame verwerking van emoties zoals woede, verdriet, onrust, schuldgevoel en angst.; symptomen die geen medische oorzaak lijken te hebben.; gevoelens van onzekerheid, irrationele angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid.; omgaan met moeilijke periodes in je leven, zoals het verlies van een dierbare, werkeloosheid, emotionele traumas.; ondersteuning bij ernstige ziekten, zoals kanker of auto-immuunziekten.; een algeheel gevoel van ongemak, of het gevoel uit balans te zijn.; zelfreflectie of gewoon een moment voor jezelf. Mijn praktijk biedt hiervoor een veilige en ontspannen plek waar alles draait om aandacht. Aandacht voor jouw situatie, aandacht voor je lijf en de signalen die het geeft. Spreekt dit je aan? Twijfel niet en neem contact met me op voor een afspraak. Neem contact met me op. Neem contact met me op. Schrijf mij in voor de nieuwsbrief. Stoelmassage op locatie. Lloyd Robinson Holistische massagepraktijk. 2518 TN Den Haag.
Massages Zee.
voor de extra tijd en rijkosten/parkeerkosten alleen Den Haag e.o. MASSAGE OP HET WERK. Ook geven wij stoelmassages bij grote bedrijven events T-Mobile, Patagonia Beach, SPARK Productions, Being There. Wil je ook een massage op jouw werk? jezelf, collegas en werknemers goed belonen met een refreshing welverdiende stevige ontspannen massage!
Elemiah Massage Welkom bij Elemiah Massage.
De massages kunnen soms een beetje pijnlijk zijn, maar naarmate u zich vaker laat masseren zal de massage als steeds prettiger en uiteindelijk vrijwel pijnloos ervaren worden en zullen zowel lichaam als geest in een goede conditie raken. Mijn praktijk is geopend van woensdag t/m zondag. Gelieve bij voorkeur te boeken per email of sms geen whatsapp. Betaling is mogelijk per overboeking of contant geen pin. Ik kijk er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen! Kimm Boum Bletterman. elemiahmassage@gmail.com / 06 14 98 31 11 / Copernicuslaan 128 2561 VL Den Haag / Open woensdag t.m.
Smiles Health Center Originele Thaise Massages Valkenboskwartier, Den Haag.
Originele Thaise Massages Valkenboskwartier, Den Haag. Spring naar inhoud. Original Thai Massage. Thaise olie massage. Thaise Voet massage. Gefundeerd op eeuwenoude massagetechnieken, boeddhistische leer en kruidenwijsheden u it de Thaise geneeskunde ook wel Traditional Thai Medicine genoemd, wordt bij Smiles Health Center diepgaande massage therapie toegepast om lichamelijke klachten en aandoeningen te kunnen behandelen.

Contacteer ons